Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Studio Anneloes Online

Studio Anneloes Online

Studio Anneloes online

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties van Studio Anneloes! Klik hier.

 

 

Door de nauwe banden met de kwalitatief hoogwaardige ateliers creëert Studio Anneloes met veel passie en vakmanschap prachtige collecties. 

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Studio Anneloes online

Toen Anneloes van der Heijden in 2006 de deuren opende van haar toen tijdelijke showroom, kon ze zich niet indenken waar Studio Anneloes nu is beland. 10 jaar later is de kwaliteitsstandaard gegroeid en wordt de lat alleen maar hoger gelegd. Studio Anneloes vindt het belangrijk een eerlijk product te maken. Zo wordt er uitsluitend in Europa geproduceerd bij vaste productiepartners. 

Milieuvriendelijk

Door de nauwe banden met de kwalitatief hoogwaardige ateliers creëert Studio Anneloes met veel passie en vakmanschap prachtige collecties. Ook de bekende Italiaanse ‘travel’ stof wordt geproduceerd op een zeer milieuvriendelijke manier met veel oog voor energie en milieuvervuiling .

Ga naar de volgende categorieën Studio Anneloes

Benieuwd naar de Studio Anneloes collectie?

Wil je zelf de damescollectie van Studio Anneloes bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier