Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

State of Art Online

State of Art Online

STATE OF ART

De modern, klassieke man staat voor de stijl van STATE OF ART. Mannen met een actieve levensstijl die zoeken naar sportieve, eigentijdse en comfortabele mode. 

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

STATE OF ART

In 1936 startte Albert Westerman Sr. samen met zijn zus een familiebedrijf op. Het begon met een brei-atelier. Het bedrijf groeide uit tot een herenkledingmerk. In 1987 richtte Albert Westerman Jr. het merk State of Art op. De zus van Albert Sr. vertoefde veel in de klassieke sportautowereld, het merk is hier nog steeds mee verbonden o.a. door sponsoring van klassieke rally’s.

STATE OF ART a statement of style.

De modern, klassieke man staat voor de stijl van STATE OF ART. Mannen met een actieve levensstijl die zoeken naar sportieve, eigentijdse en comfortabele mode. De wereld van de klassieke sportautowereld draait om passie voor snelheid, techniek en sportiviteit.

Benieuwd naar de collectie van STATE OF ART?

Wil je zelf de herencollectie van State of Art bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.