Summum Kleding

Summum Kleding
Filter op

  Geen artikelen gevonden. klik hier om filters te wissen.

  Summum

  Summum is een Nederlands modemerk. Jos en Jorien Wijker zijn de oprichters van het Amsterdamse label. Het echtpaar werkte samen bij het label Compromis. Ze kregen in 1998 de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen en dat deden ze. Compromis betekent 'middenweg', maar zij wilden alleen het allerbeste: Summum. De ontwerpen moesten anders dan anders, losstaan van traditionele confectie en een herkenbaar handschrift hebben. De oprichters konden bij de bestaande merken niet te kleding vinden die zij voor de trotse, eigenzinnige vrouw in gedachten hadden.

  Summum damesmode

  De kleding van Summum is vrouwelijk en heeft een eigen stijl. De collecties zijn gericht op de werkende, hippe vrouw vanaf ongeveer 25 jaar. Maar eigenlijk is de mode geschikt voor iedereen die het leuk vindt, jong van geest is en modern wil zijn. Summum maakt gebruik van verschillende stoffen en materialen, soms gemixt in één kledingstuk. Voor elke stijl kun je bij Summum terecht. De prachtige collectie is van goede kwaliteit en betaalbaar. 

  Benieuwd naar de collectie van Summum?

  Wil je zelf de damescollectie van Summum bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijke stijladvies? Maak dan een afspraak met een van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.