Krakatau

Krakatau is een Russisch streetwear merk opgericht in 1999. Krakatau had toen voornamelijk winkels in Moskou en St. Petersburg. In 2010 besloot het merk uit te breiden naar Europa..

1 - 36 van 4 artikelen

Krakatau

Krakatau is een Russisch streetwear merk opgericht in 1999. Krakatau had toen voornamelijk winkels in Moskou en St. Petersburg. In 2010 besloot het merk uit te breiden naar Europa, en inmiddels zit Krakatau al in 17 landen. In 2019 heeft Krakatau nog een flagshipstore geopend in Amsterdam. 

Beschermen

De basis van de jassen van Krakatau zijn bedoeld om de drager te beschermen tegen onder andere weersinvloeden van buitenaf. De jassen van Krakatau zijn daarom warm, zijn niet zwaar en hebben stof die ademt. De collectie van Krakatau is functioneel en beschikt over technische elementen. 

Benieuwd naar de Krakatau jassen collectie?


Wil je zelf de collectie van Krakatau bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.