Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

Fos Amsterdam Fashion

Fos Amsterdam Fashion

FOS Amsterdam

Fos Amsterdam is een klein familiebedrijf. In 2005 begonnen de oprichters van Fos Amsterdam, Anja & Co, met de verkoop van kleding op verschillende handelsbeurzen in Nederland..

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

FOS Amsterdam

Fos Amsterdam is een klein familiebedrijf. In 2005 begonnen de oprichters van Fos Amsterdam, Anja & Co, met de verkoop van kleding op verschillende handelsbeurzen in Nederland. Door de enthousiaste reacties van klanten zijn ze hierna begonnen met hun eigen kledingmerk, Fos Amsterdam.

Collectie

De collectie van FOS Amsterdam is speciaal gemaakt om te voldoen aan de wensen van de moderne vrouw. Dit is een volwassen vrouw met een actief en druk leven en met een eigen stijl. FOS Amsterdam is een modemerk die deze vrouw precies kan bieden wat ze wil: een comfortabele eigen signatuur, een breed pasbereik en dit voor een zeer betaalbare prijs. 

Benieuwd naar de FOS Amsterdam dames collectie?


Wil je zelf de dames collectie van FOS Amsterdam bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.