Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen gratis in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending
0

Valentino Corsair

Valentino VBS0ID02 Corsair

€ 109,99

Maat
NS
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen gratis in huis!

Valentino Corsair tas VBS01D02. Dit shopper model is voorzien van goudkleurige ringen en een blauw hengsel. Deze blauwe tas van Valentino is reversible en aan de voorzijde voorzien van het logo in goudkleurige letters. Deze ruime tas sluit door middel van een magneet en is voorzien van een binnentas met pols,- en lang hengsel. De binnenzijde van de tas is cremekleurig. Aan de tas hangt een label met logo en grote V in goudkleurig metaal. 

 

Specificaties
Model
Valentino Tassen
Fabrikantcode
VBS0ID02 Corsair
Bestelcode
28900139
Kleur
Blauw
Materiaal
100% PU-leer
Bestellen

Een bestelling plaatsen

Bestellen op de webshop is eenvoudig. Ga naar het artikel van jouw keuze. Kies de juiste maat en het gewenste aantal. Klik vervolgens op de knop 'In shoppingbag'. Het gewenste artikel wordt nu in de shoppingbag geplaatst. Daarna zijn er de volgende keuzemogelijkheden: 'Bestellen' of 'Verder winkelen'. Wanneer je klaar bent met winkelen, kun je de bestelling afronden door te klikken op het boodschappentasje, rechts bovenin het scherm. In de shoppingbag kunnen eventueel nog wijzigingen in de bestelling gedaan worden. Is de bestelling naar wens? Klik dan op de knop 'Bestellen' en volg de stappen in het bestelproces. Beschik je over een kortings- of promotiecode dan kun je deze invullen voordat je op de knop 'Bestellen' drukt.

Wanneer de artikelen in de shoppingbag zijn geplaatst, zijn deze nog niet voor jou gereserveerd. Zodra het bestelproces is afgerond, wordt de voorraad van de artikelen bijgewerkt. De voorraad van de webshop is dezelfde voorraad als die van de winkel. Hierdoor kan het voorkomen dat op het moment van bestellen hetzelfde artikel verkocht wordt in de winkel. In dat geval wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen en wordt gezocht naar een passende oplossing.

Orderbevestiging

Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging. Op de orderbevestiging staan de door jou bestelde artikelen vermeld.

Artikel toevoegen nadat de bestelling is afgerond

Wanneer een bestelling is afgerond, is het niet meer mogelijk een extra artikel toe te voegen. Wil je ook nog een ander artikel ontvangen? Dan zul je een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Wanneer wij constateren dat er meerdere bestellingen kort na elkaar zijn geplaatst, zullen wij deze zoveel mogelijk in één pakket versturen.

Veilig betalen

Direct betalen

Je kunt bij ons direct betalen met Ideal, Mastercard of Visa. De betaling komt op deze manier direct bij ons binnen en de order kan dan direct worden verwerkt. Kies je voor betalen met Ideal, dan kun je betalen via je eigen bank.

De betalingen met Ideal, Mastercard en Visa worden ‘secure’ afgehandeld. Dit betekent dat de betalingsgegevens, die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig zijn afgeschermd. Je kunt deze beveiligde pagina’s herkennen aan het slotje in de adresbalk van de website. De afhandeling van de betalingen via Ideal en creditcard worden voor Westen Mode afgehandeld door de internetkassa van Multisafepay.

Betalen na ontvangst
Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling na ontvangst te betalen. Multisafepay voert voor Westen Mode het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Multisafepay via e-mail ontvangt om het gekochte artikel te betalen. Je kunt bij Westen Mode betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als je voor de eerste keer betaalt via Multisafepay. Ben je al bekend bij Multisafepay dan kun je bestellen tot een bedrag van €300,00. Bij het gebruik van Multisafepay ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Multisafepay.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Multisafepay een gegevenscontrole uit. Multisafepay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Multisafepay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de website van Multisafepay.

Bezorgen

Voor het bezorgen van de bestelling zijn er twee mogelijkheden:

1. Levering door DHL
De bestellingen worden door DHL bij je thuisbezorgd of op het door jou aangegeven afleveradres. Indien je de eerste keer niet thuis bent, zal DHL een notitie achterlaten met de vervolgstappen. Vaak komen zij een dag later terug. Ben je ook dan niet thuis, dan brengt DHL de bestelling naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop. Hiervan krijg je bericht van DHL. De bestelling blijft bij de DHL Parcelshop liggen.

2. Bestelling ophalen uit de winkel
De bestelling kan opgehaald worden in de winkel bij de receptie. Om het pakket in ontvangst te kunnen nemen, is het noodzakelijk de orderbevestiging en een identiteitsbewijs mee te brengen, zodat wij de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Levertijd

Bestellingen die vòòr 15.00 uur geplaatst zijn, worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen één werkdag bezorgd. Wanneer je ervoor hebt gekozen de bestelling op te halen in de winkel, dan ligt deze in de loop van de volgende werkdag klaar bij de receptie. Zodra de bestelling klaar ligt ontvang je een e-mail.

Verzendkosten

Voor het verzenden van bestellingen worden geen verzendkosten berekend.

Retourkosten

De retourkosten bedragen €5,95.

Afleveradres kiezen

Je kunt ervoor kiezen de bestelling op een ander afleveradres dan het contactadres te laten bezorgen. Dit kan in het bestelproces worden aangegeven.

Annulering artikelen

Wij behandelen ons online assortiment en voorraad met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling een product niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijg je hierover meteen bericht en wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen teruggestort. 

Laatst bekekenDoor jou