Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Collectie

Merken

Unisa Schoenen

Unisa Schoenen

Unisa

Schoenen van Unisa zijn comfortabel, geschikt voor kantoor maar ook voor een party of romantische date. De professionele moderne vrouw vindt in deze collectie zeker een geschikt model.

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Geen artikelen gevonden. klik hier om filters te wissen.

Unisa

Unisa shoes werd gelanceerd in de jaren '70 in Spanje. Men begon met het exporteren van schoenen maar al gauw werd er tevens gestart met het fabriceren van damesschoenen. Unisa shoes veroverde  Spanje maar ook de rest van Europa volgde. Dit allemaal dankzij twee zakenmannen: Carlos Musso en Antonio Porta.

Unisa shoes goed getest.

Unisa shoes worden continue getest op weerbaarheid en flexibiliteit. Pas als een prototype glansrijk alle tests doorstaat wordt het als een nieuw model goedgekeurd en in de collectie opgenomen. Schoenen van Unisa zijn comfortabel, geschikt voor kantoor maar ook voor een party of romantische date. De professionele moderne vrouw vindt in de collectie van Unisa zeker een geschikt model.

Benieuwd naar de collectie van Unisa?

Wil je zelf de damescollectie van Unisa bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijke stijladvies? Maak dan een afspraak met een van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.