Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Transmission jacks

Transmission jacks

Transmission

De afgelopen 20 jaar heeft Transmission haarzelf compleet vernieuwd en zijn ze afgestapt van de standaard regels voor leren kleding. Transmission heeft een succesvolle combinatie..

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Transmission

De afgelopen 20 jaar heeft Transmission haarzelf compleet vernieuwd en zijn ze afgestapt van de standaard regels voor leren kleding. Transmission heeft een succesvolle combinatie gecreëerd tussen buitenkleding en innovatieve high-end fashion mode voor vrouwen. Er wordt écht en exclusief leer gebruikt voor de kleding van Transmission. Verwerkt in prachtige kleuren, perfect bijpassende accessoires en een relaxed silhouette.

Materiaal

Elk kledingstuk van Transmission wordt stukje voor stukje gemaakt met de hand. Het leer wordt met zorg uitgekozen en gesneden. Alle designs worden met zorg nagekeken om de hoge kwaliteit van Transmission na te streven. Kleine oneffenheden en verschil in huiskleuren zijn onderdeel van het karakter van het leer. De exclusieve leveranciers van Transmission zijn lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit is een wereldwijd initiatief die er voor zorgt dat de productiefabrieken waar bedrijven mee samenwerken goede werkomstandigheden bieden. De leer leveranciers van Transmission worden alleen geselecteerd wanneer ze aan de hoogste milieuvriendelijke standaards voldoen. Ook doneert Transmission aan lokale goede doelen.

Benieuwd naar de Transmission dames collectie?


Wil je zelf de damescollectie van Transmission bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.