Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- * *geldig op de nieuwe collectie
0
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Tramarossa

Tramarossa

Tramarossa

Tramarossa is een Italiaans modelabel dat heren jeans op de markt brengt. In 1967 start de Italiaan Chemello Urbano met de productie van jeans vanuit Venetië. In die tijd werden de randen van de jeans afgewerkt met een selvage (soort stiksel), om rafelen tegen te gaan. Urbano gebruikte in de eerste jaren een rode draad voor deze selvage. Een kenmerkende kleur voor toen. En zo was de naam Tramarossa geboren. Letterlijk vertaald betekent het rood in weefsel.

Tramarossa jeans

Tramarossa wil vooral uitmuntend zijn in de jeans wereld. Dat begint al bij de keuze van de grondstoffen en het productieproces. Alleen de allerbeste kwaliteit komt door de keuring. Tramarossa wordt gekenmerkt door tradioneel maatwerk, gecombineerd met eigentijdse pasvormen en hoogwaardige stoffen. Vaak met mooie details en natuurlijk mooie (rode) selvages. Hoewel de klassieke blauwe spijkerbroek altijd in het achterhoofd gehouden wordt, biedt de collectie een breed scala aan jeans. Het uiteindelijke doel is om je een product te bieden met verfijnde kwaliteiten en veel keuzes. De Tramarossa jeans worden handgemaakt. Dit zorgt voor een zachte en sterke jeans.

Benieuwd naar de collectie van Tramarossa?

Wil je zelf de herencollectie van Tramarossa bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijke stijladvies? Maak dan een afspraak met een van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier

 

Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op