Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- * *geldig op de nieuwe collectie
0
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

Schuchard & Friese

Schuchard & Friese

Schuchard & Friese online 

Sinds 1896 bestaat het merk Schuchard & Friese, opgericht door de heren Löwenstein en Ochs. Het begon met een kleine productiehal in Köln. Ongeveer 30 jaar later namen de heren Schuchard & Friese de onderneming over. Eerste klas leren herenriemen werden geproduceerd door deze traditionele onderneming. In de jaren ’70 nam de verkoop en distributie een vlucht, ook buiten Duitsland werden Schuchard & Friese riemen een begrip.

Aus Liebe zum guten Handwerk

Elk model riem van Schuchard & Friese is authentiek met oog voor details. Kwaliteit blijft het belangrijkst. De collectie bestaat uit 3 categorieën: Selection, Casual en Business. Schuchard & Friese streeft er naar om betaalbaar te zijn en blijven. 

Benieuwd naar de collectie van Schuchard & Friese?

Wil je zelf de herencollectie van Schuchard & Friese bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijke stijladvies? Maak dan een afspraak met een van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op