Rehab schoenen

Rehab schoenen

Rehab is een Nederlands merk dat sinds 2008 bestaat. Rehab creëert een ruig en inspirerend schoeisel met een eigen signatuur. Rehab werd in 2008 opgericht door Jace Flach. Rehab vertegenwoordigt de mensen die van hun individuele identiteit houden en een grote interesse hebben in mode- en kwaliteitsproducten. 

1 - 36 van 9 artikelen

Rehab

Rehab werd in 2008 opgericht door Jace Flach. Rehab vertegenwoordigt de mensen die van hun individuele identiteit houden en een grote interesse hebben in mode- en kwaliteitsproducten. 

Ruig en inspirerend 

Rehab creëert een ruig en inspirerend schoeisel met een eigen signatuur. Rehab gaat voor creativiteit en kwaliteit die ze in hun collecties en hun merk hebben neergezet.

Benieuwd naar de collectie van Rehab?

Wil je zelf de heren collectie van Rehab bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.