Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Profuomo Webshop

Profuomo Webshop

Profuomo collectie

Het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor design, materiaalkeuze en het productieproces maakt Profuomo een merk van hoge kwaliteit. 

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Profuomo collectie

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een kleermaker met een scherpe visie. Het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor design, materiaalkeuze en het productieproces maakt Profuomo een merk van hoge kwaliteit. 

Producten

Vandaag de dag zijn de producten van Profuomo geïnspireerd door dezelfde filosofie van Heinz Michaelis. Het voordeel van de kennis en expertise is opgebouwd door drie generaties, met één oog op het verleden en met één oog op de toekomst, kan Profuomo garanderen dat de producten van de hoogst mogelijke kwaliteit worden gemaakt.

Benieuwd naar de Profuomo collectie?

Wil je zelf de herencollectie van Profuomo bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.