Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- * *geldig op de nieuwe collectie
0
doelgroep

Collectie

Merken

Parajumpers (alleen in de winkel)

Parajumpers (alleen in de winkel)

Parajumpers verkopen wij alleen in onze winkel. Kom snel eens langs!

 

 

Parajumpers

De jassen van Parajumpers zijn gebaseerd op een reddingsgroep in Alaska. 210th Rescue Squardon opereert in de extreemste situaties en weersomstandigheden, zij worden ook wel de 'PJ's' genoemd. Dit is een afkorting van Parajumpers en hier komt ook de naam van het jassenmerk vandaan. De reddingswerkers zijn opgeleid om de meest extreme reddingsoperaties uit te voeren. De mannen en vrouwen zijn vastbesloten om levens te redden en hun motto is dan ook 'that others may live'. Deze slogan vinden we ook in het label van het merk terug. Designer Massimo Rossetti ontmoette een medewerker van de Parajumpers en deze ontmoeting was de inspiratiebron voor het ontwerp van de populaire Parajumpers jassen.

Uniek, iconisch en functioneel

Deze inspiratiebron heeft geresulteerd in de Masterpiece-serie Parajumpers jassen voor dames en heren. De jassen blijven geschikt voor elk weertype, met technologische snufjes. Parajumpers jassen zijn bovenal zeer functioneel. De grote haken en gele banden die gebruikt worden bij reddingsoperaties zijn in de jacks verwerkt. Deze kunnen ook verwijderd worden.

Ga naar de volgende categorieën Parajumpers:
Parajumpers Accessoires

Benieuwd naar de collectie Parajumpers?

Wil je zelf de dames- en herencollectie van Parajumpers bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

 

Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Geen artikelen gevonden. klik hier om filters te wissen.