Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Lebek Online

Lebek Online

Lebek

Lebek hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Het merk staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en pasvorm.

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Lebek

In 1923 werd in het Duitse Breslau het merk Lebek opgericht. Sinds 1995 leiden Dr. Barbara Lebek en haar broer Jürgen Lebek de onderneming. Barbara zorgt voor het design en de productie, Jürgen leidt de verkoopafdeling.
Deze samenwerking is tot nu toe zeer succesvol. Het merk Lebek is door heel Europa bij de betere modehuizen verkrijgbaar. 

Lebek jassen

Het merk Lebek hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Een ideale combinatie van handwerk en high-tech technieken zorgen hiervoor. Lebek staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en pasvorm.

Benieuwd naar de collectie van Lebek?

Wil je zelf de dames collectie van Lebek bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.