Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Prijzen

Kultivate Online

Kultivate Online

Kultivate kleding 

Kultivate staat bekend om de toffe T-shirts met fotoprints en teksten. Het merk heeft een duidelijk visie. Mensen zijn allemaal individuen, die moet je niet in hokjes plaatsen. 

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Kultivate kleding 

Kultivate kleding is opgericht in 2003 en is een Nederlands modemerk voor heren. Frank van Rooijen en Jeffrey Heerkens zijn de grondleggers van het label. Beide heren studeerden af als grafisch vormgever. Dat is terug te zien in de opvallende prints van de T-shirts van Kultivate. In korte tijd kreeg het merk veel bekendheid door de gewaagde teksten op de shirts. De ontwerpers zien kleding als een perfect medium om non-verbale boodschappen over te brengen. Kultivate wil mensen aan het denken zetten en springt in op de actuele maatschappelijke vraagstukken. Dat in combinatie met een dosis zelfspot.

Kultivate shirts

Het merk staat bekend om de toffe T-shirts met fotoprints en teksten. De collectie is uitgebreid met sweaters en hoodies. Ook voor de dames worden T-shirts gemaakt in dezelfde stijl onder de naam Catwalk Junkie. Kultivate heeft een duidelijk visie. Mensen zijn allemaal individuen, die moet je niet in hokjes plaatsen. Dat moet ook in je kleding terugkomen vinden zij. Kultivate ziet noodzaak om te cultiveren en roept op om de kleding van Kultivate te combineren met de rest van jouw garderobe. Dat kan in verschillende stijlen. 

Benieuwd naar de collectie van Kultivate?

Wil je zelf de herencollectie van Kultivate bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.