Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen gratis in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending
0
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

Juffrouw Jansen Online

Juffrouw Jansen Online

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen, Hollandser kan bijna niet. Oprichtster Barbara de Bruijn heeft de Nederlandse mode-industrie een boost gegeven met dit extravagante label. In 2008 startte zij haar eigen label. Daarvoor werkte ze voor verschillende confectiemerken. Het merk is een personificatie van de Nederlandse vrouw, die de hele wereld over reist. De Bruijn laat vervlogen tijden herleven in de ontwerpen van Juffrouw Jansen.

Juffrouw Jansen = Zwart /wit

Juffrouw Jansen houdt van klassieke combinaties in zwart-wit maar bekijkt de wereld ook graag door een roze bril. Een little black dress mag niet ontbreken in haar garderobe. Geen gewone, maar een stijlvolle jurk met corsages, parels, of strikken. Juffrouw Jansen ziet er nooit hetzelfde uit, dat komt door haar liefde voor kunst en design. Naar haar leeftijd is het gissen. Stijl is tijdloos en stijlvol hoeft niet stijf te zijn. Elegant en praktisch gaan hand in hand. Deze mix komt tot stand door het gebruik van ideale pasvormen en hoge kwaliteit materialen. In een jurk van Juffrouw Jansen kun je prima op de fiets boodschappen doen. Dezelfde outfit zal ook op de rode loper niet misstaan. Casual chic is waarschijnlijk de beste omschrijving van het label. In de collectie van Juffrouw Jansen zijn altijd interessante creaties te ontdekken. De basis is zwart en wit waaraan kleine details worden toegevoegd.

Benieuwd naar de collectie van Juffrouw Jansen? 

Wil je zelf de damescollectie van Juffrouw Jansen bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijke stijladvies? Maak dan een afspraak met een van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier

Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op