Jane Lushka Kleding

De collectie begon met een aantal jurken en is nu uitgegroeid tot een volledig dameslabel. Broeken, jurken, tops. Bij Jane Lushka kan je een complete set krijgen. De vrouw die Jane Luska draagt krijgt een zelfverzekerd gevoel en kiest haar outfit bij haar stemming van dat moment. De collectie bestaat uit een paar mooie easy-to-wear basics van duurzame kwaliteit. 

1 - 36 van 35 artikelen

Jane Lushka kleding

Jane Lushka is een Nederlands modelabel en is tevens de naam van de zussen Jane en LushkaIskorff, die het label in 2010 begonnen zijn. Deze dames hadden een missie: toegankelijke kleding creëren met een high-end uitstraling. Het merk Jane Lushka volgt de nieuwste modetrends op de voet en heeft een sterke eigen stijl en visie. Zij ontwerpen kleding voor iedere voor ongeacht maat, leeftijd of afkomst. Zij kijken buiten de kaders en geloven dat een vrouw met haar kleding haar persoonlijkheid en gemoedstoestand kan uitdragen. Ook in beeldmaterialen komen al deze vrouwen voorbij.  


Jane Lushka staat daarnaast voor duurzaamheid. Respect de mens en planeet met respect. De stoffen waar zij gebruik van maken komen van betrouwbare fabrikanten die werken met zo weinig mogelijk chemicaliën en maken ook gebruik van gerecyclede materialen voor de pakketten die verstuurd worden. Ook werken zij nauw samen met fabrikanten dicht bij huis, zodat een nieuwe levering snel bijbesteld kan worden. Inmiddels heeft Jane Lushka meer dan 550 verkooppunten in Europa.  

Collectie Jane Lushka

De collectie begon met een aantal jurken en is nu uitgegroeid tot een volledig dameslabel. Broeken, jurken, tops. Bij Jane Lushka kan je een complete set krijgen. De vrouw die Jane Luska draagt krijgt een zelfverzekerd gevoel en kiest haar outfit bij haar stemming van dat moment. De collectie bestaat uit een paar mooie easy-to-wear basics van duurzame kwaliteit. Deze easy-to-wear stoffen zijn comfortabel, verkoelend en drogen snel. Deze stof staat er daarnaast om bekend dat ze kreukvrij en pilt niet.  
Jane Lushka staat voornamelijk bekend om haar vrouwelijke collecties met sportieve inslag. Per seizoen komt Jane Lushka met een thema. Naast de basics, heeft dit thema altijd een aantal eyecatchers. Een power-suit met een gewaagde print past dan ook perfect in de collecties van Jane Lushka. Ook hierin zie je de zelfverzekerde vrouw terug die Jane Lushka voor zich ziet.  

 

Ga naar de volgende categorieën van Jane Lushka

 

Benieuwd naar de Jane Lushka Collectie?

Wil je zelf de dames collectie van Jane Lushka bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier

 

 

 

 

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.