Finnmark

Finnmark

Finnmark is een merk voor buitenkleding met functionele jassen, zowel casual en met een sportieve twist. De jassen van Finnmark zijn zo gemaakt dat ze jou beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf in elk seizoen. De designs zijn geïnspireerd door de avontuurlijke geest en door het ruige gebied in Finnmark zelf.

1 - 36 van 1 artikelen

Finnmark

Finnmark is ontstaan in Karasjok in Noorwegen en is gecreëerd in Amsterdam. Finnmark is een merk voor buitenkleding met functionele jassen, zowel casual en met een sportieve twist. De jassen van Finnmark zijn zo gemaakt dat ze jou beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf in elk seizoen. De designs zijn geïnspireerd door de avontuurlijke geest en door het ruige gebied in Finnmark zelf. Finnmark ligt in het Noorden van Noorwegen en staat ook wel bekend als Noors Lapland. 

Collectie

Finnmark wordt als inspiratie gebruikt om zo de beste buitenjassen te maken voor de moderne urban avonturier. De jassen van Finnmark worden met grote zorg en met oog voor detail gemaakt.

Benieuwd naar de Finnmark herencollectie?


Wil je zelf de herencollectie van Finnmark bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.