Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Fashion Giftbox
Collectie
Merken
Maten
Prijzen

De Fashion Giftbox

De Fashion Giftbox

Verwen jezelf, je partner, vriend of vriendin met onze Fashion & Food belevenis!

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

De Fashion Giftbox

Nieuw bij Westen Mode: verwen jezelf, je partner, vriend of vriendin met onze Fashion & Food belevenis! Deze giftboxen bevatten allemaal een eigen food arrangement voor twee personen en een Westen Mode cadeaubon. Al onze Fashion Giftboxen zijn verpakt in een luxe cadeaubox en zijn te besteden in onze winkel en ons eigen Westen Café. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Wij kunnen het uiteraard ook direct voor je versturen als cadeau. Vertel ons de boodschap en wij zorgen voor een handgeschreven kaartje!

Maak keuze uit een van de drie luxe giftboxen:

  • Shop & Bite € 30,- bestaat uit een heerlijke tapasplank voor twee personen, inclusief een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €25,-
  • Shop & Lunch € 65,- bestaat uit een à la carte voor twee personen, inclusief een consumptie naar keuze, en een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €50,-
  • Shop & High Tea € 65,- bestaat uit een heerlijke High Tea voor twee personen, met een flesje heerlijke Italiaanse Prosecco en een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €50,- 

 De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten van €6,95  


Veelgestelde vragen over De Fashion Giftbox

Welke arrangementen zijn er?

Je kunt kiezen uit drie arrangementen namelijk: Shop & Lunch, Shop & High Tea en de Shop & Bite. 

Wat zit er in de Fashion Giftbox?

De giftboxen bevatten allemaal een arrangement voor in het Westen Café en een Westen Mode ModeCheque. In de luxe Fashion Giftboxen (de Shop & Lunch en de Shop & High Tea) zit ook een flesje heerlijke Italiaanse prosecco. 

Waar kan ik de Fashion Giftbox kopen?

Je kunt de Fashion Giftbox bij ons in de winkel kopen of in onze webshop. 

Hoe kan ik een van de arrangementen boeken?

Heb je de Fashion Giftbox cadeau gekregen en wil je het arrangement boeken? Kies dan een datum waarop jij graag gebruikt wilt gaan maken van dit arrangement en met hoeveel personen. Dit dient minimaal 48 uur voor de gewenste datum gereserveerd te worden. Bel ons op 0599 - 412700 of mail naar horeca@westenmode.nl en reserveer o.v.v. de gekregen giftbox. Heb je een allergie of speciale wensen? Laat het ons weten.

Ik wil graag met drie of meerdere personen gebruik maken van dit arrangement, is dit mogelijk?

Ja, de extra prijs bedraagt voor de Lunch en High Tea arrangement €15,00 per persoon. 

Voor de Bite arrangement bedraagt dit €5,00 per persoon.

Hoe kan ik de ModeCheque uit mijn Fashion Giftbox Verzilveren?

De Westen Mode ModeCheque die je hebt gekregen is een geldig betaalmiddel in onze winkel. Deze cheque is niet online te gebruiken in onze webshop. Je kunt de waarde van de cheque in meerdere keren besteden. Het tegoed op de cheque is na de uitgiftedatum één jaar geldig.

Ik wil graag meerdere Fashion Giftboxen cadeau geven, zijn hier mogelijkheden in?

Ja! Wil jij bijvoorbeeld graag je werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.