Falke

Filter op

Falke

Het merk Falke staat bekend als een kousen- en sokkenmerk. De kousen en sokken van Falke zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort. Er is goed nagedacht over het materiaal, de afwerking en het comfort. Deze punten en de duurzaamheid maken Falke uniek als sokken producent. Falke is in 1895 opgericht door Frank Falke-Rohen in Schmallenberg/Sauerland.

Falke, naadloze sokken

De sokken van Falke zijn naadloos dus je hebt geen last van oneffenheden. De sensitive sokken zijn extra zacht en comfortabel, zeer geschikt voor gevoelige en kwetsbare voeten en benen. Deze sokken laten ook geen afdruk van elastiek achter in je been. Heb je bijvoorbeeld een kwetsbare huid, diabetes of een verminderde doorbloeding? Dan zijn deze sokken uitermate geschikt. Voor mensen die veel staan, lopen of smalle kuiten hebben zijn de sensitive sokken minder geschikt, de sok glijdt namelijk makkelijk naar beneden. Voor deze groep mensen is de 'Falke Airport' meer geschikt. Falke heeft voor iedere voet een passende sok.

Benieuwd naar de collectie van Falke?

Wil je zelf de heren collectie van Falke bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.