Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

Expresso Online

Expresso Online

Expresso online

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijk signatuur. De missie van Expresso is om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren.

 

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Expresso online

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijk signatuur. 70% van de werknemers bestaat uit vrouwen. De missie van Expresso is om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en de zwakkere punten geraffineerd te verbloemen.

Accentueren in plaats van camoufleren

Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit zijn sleutelwoorden voor elke collectie van Expresso. Daarnaast heeft de kleding van Expresso een uitstekende pasvorm in een maatvoering van maat 34 tot en met maat 46. Een collectie bestaat altijd uit verschillende thema’s. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accesoires. In elk eigentijds kledingstuk zit een hoop vrouwelijkheid verwerkt.

Benieuwd naar de collectie van Expresso?

Wil je zelf de dames collectie van Expresso bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.