DL Sport schoenen

DL Sport schoenen

DL Sport collectie

In 1982 werdt DL Sport gelanceerd in Italië. DL Sport is met name gespecialiseerd in sportschoenen en sneakers. Alle schoenen van DL Sport hebben een verwisselbare fusbet.

 

 

1 - 36 van 15 artikelen

DL Sport collectie

In 1982 werdt DL Sport gelanceerd in Italië. DL Sport is met name gespecialiseerd in sportschoenen en sneakers. De schoeisels zijn comfortabel en sportief: door het gebruik van zeer zachte en kwalitatieve materialen. Alle schoenen van DL Sport hebben een verwisselbare fusbet.

Wereldwijd

Door de jaren heen verkoopt DL Sport op alle markten in verschillende landen en continenten: Europa, Japan, Australië, Canada,  Rusland en Amerika. En dit is niet voor niets: modebewuste en comfortabele sneakers voor de vrouw van nu. 

Benieuwd naar de DL Sport collectie?

Wil je zelf de schoenencollectie van DL Sport bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.