Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie

Veilig betalen

Direct betalen

Je kunt bij ons direct betalen met Ideal, Mastercard of Visa. De betaling komt op deze manier direct bij ons binnen en de order kan dan direct worden verwerkt. Kies je voor betalen met Ideal, dan kun je betalen via je eigen bank.

De betalingen met Ideal, Mastercard en Visa worden ‘secure’ afgehandeld. Dit betekent dat de betalingsgegevens, die je doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig zijn afgeschermd. Je kunt deze beveiligde pagina’s herkennen aan het slotje in de adresbalk van de website. De afhandeling van de betalingen via Ideal en creditcard worden voor Westen Mode afgehandeld door de internetkassa van Multisafepay.

Betalen na ontvangst
Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling na ontvangst te betalen. Multisafepay voert voor Westen Mode het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Multisafepay via e-mail ontvangt om het gekochte artikel te betalen. Je kunt bij Westen Mode betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als je voor de eerste keer betaalt via Multisafepay. Ben je al bekend bij Multisafepay dan kun je bestellen tot een bedrag van €300,00. Bij het gebruik van Multisafepay ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Multisafepay.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Multisafepay een gegevenscontrole uit. Multisafepay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Multisafepay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de website van Multisafepay.