Retourneren

Retourtermijn

Het kan voorkomen dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. 

Gratis retourneren in de winkel

Je kunt jouw bestelling gratis retourneren in de winkel. Geef bij de receptie aan dat het om een retour van de webshop gaat, je wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een medewerker van het webshop team. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. Het aankoopbedrag wordt door middel van terugstorting op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt vijf werkdagen. 


Indien je een aankoop hebt gedaan via de optie achteraf betalen van Multisafepay, kun je de kleding met het retourformulier inleveren bij de receptie. Je ontvangt in dit geval geen geld retour. Wij informeren Multisafepay over de gewijzigde en/of geannuleerde bestelling en je ontvangt, indien van toepassing, van Multisafepay een nieuw betaaloverzicht.

Retourneren via DHL

Je kunt jouw pakket retourneren via een DHL Parcelshop https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop. Hiervoor stuur je een e-mail naar webshop@westenmode.nl waarin je ons heel kort vertelt welk ordernummer je wilt retourneren. Wij zorgen dan dat er een retouretiket wordt aangemaakt gebaseerd op jouw bestelling. Deze wordt vervolgens door DHL naar jou toegestuurd in een e-mail.

Verpak de bestelling, bij voorkeur, in de originele verpakking en voeg het ingevulde retourformulier bij. Print vervolgens het retouretiket dat je hebt ontvangen van DHL en plak deze goed zichtbaar op de doos. Lever het pakket af bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. Bewaar de verzendbevestiging zorgvuldig. Deze bevestiging is voor jou het bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvang je een retourbevestiging via de e-mail. Voor een bijdrage in de retourkosten brengen wij €5,95 in rekening. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt vijf werkdagen.

Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik. Let op: bodywear mag uitsluitend worden gepast over je eigen ondergoed.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op met de klantenservice webshop via 0599 - 417717 of via webshop@westenmode.nl. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.