Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie

Retourneren

1. Retourtermijn
Het kan voorkomen dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. 

2. Gratis retourneren in de winkel
Je kunt jouw bestelling gratis retourneren in de winkel. Geef bij de receptie aan dat het om een retour van de webshop gaat. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. Het aankoopbedrag wordt door middel van terugstorting op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt vijf werkdagen

Indien je een aankoop hebt gedaan via de optie achteraf betalen van Multisafepay, kun je de kleding met het retourformulier inleveren bij de receptie. Wij informeren Multisafepay over de gewijzigde en/of geannuleerde bestelling en je ontvangt, indien van toepassing, van Multisafepay een nieuw betaaloverzicht.

3. Retourneren via DHL
Je kunt jouw pakket retourneren via een DHL Parcelshop https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop. Gebruik hiervoor de meegeleverde retourbon. Verpak de bestelling, bij voorkeur, in de originele verpakking en voeg het ingevulde retourformulier bij. Plak vervolgens het retouretiket dat je hebt ontvangen van ons goed zichtbaar op de doos. Lever het pakket af bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. Bewaar de verzendbevestiging zorgvuldig, dit is voor jou het bewijs van retourzending. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvang je een retourbevestiging via de e-mail. 

Voor een bijdrage in de retourkosten brengen wij €4,95 in rekening. Dit bedrag wordt verrekend met de eventuele verzendkosten of wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Bij internationale retourzendingen worden de verzendkosten bepaald door het land van verzending en zijn de retourkosten voor de consument. 

Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen. De verwerkingstijd hiervoor bedraagt vijf werkdagen. 

4. Status artikelen bij ruilen/retourneren
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik. Let op: bodywear mag uitsluitend worden gepast over je eigen ondergoed.

5. Verkeerd of beschadigd geleverd artikel
Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op met de klantenservice webshop via 0599 - 417717 of via webshop@westenmode.nl. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.