Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen gratis in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending
0

Bezorgen

Voor het bezorgen van de bestelling zijn er twee mogelijkheden:

1. Levering door DHL
De bestellingen worden door DHL bij je thuisbezorgd of op het door jou aangegeven afleveradres. Indien je de eerste keer niet thuis bent, zal DHL een notitie achterlaten met de vervolgstappen. Vaak komen zij een dag later terug. Ben je ook dan niet thuis, dan brengt DHL de bestelling naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop. Hiervan krijg je bericht van DHL. De bestelling blijft bij de DHL Parcelshop liggen.

2. Bestelling ophalen uit de winkel
De bestelling kan opgehaald worden in de winkel bij de receptie. Om het pakket in ontvangst te kunnen nemen, is het noodzakelijk de orderbevestiging en een identiteitsbewijs mee te brengen, zodat wij de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Levertijd

Bestellingen die vòòr 15.00 uur geplaatst zijn, worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen één werkdag bezorgd. Wanneer je ervoor hebt gekozen de bestelling op te halen in de winkel, dan ligt deze in de loop van de volgende werkdag klaar bij de receptie. Zodra de bestelling klaar ligt ontvang je een e-mail.

Verzendkosten

Voor het verzenden van bestellingen worden geen verzendkosten berekend.

Retourkosten

De retourkosten bedragen €5,95.

Afleveradres kiezen

Je kunt ervoor kiezen de bestelling op een ander afleveradres dan het contactadres te laten bezorgen. Dit kan in het bestelproces worden aangegeven.

Annulering artikelen

Wij behandelen ons online assortiment en voorraad met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling een product niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijg je hierover meteen bericht en wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen teruggestort.