Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie

Bezorgen

Bezorgen

Voor het bezorgen van de bestelling zijn er twee mogelijkheden:

1. Levering door DHL
De bestellingen worden door DHL bij je thuisbezorgd, op het door jou aangegeven afleveradres of DHL Parcelshop. Indien je hebt gekozen voor thuisbezorging en je de eerste keer niet thuis bent, zal DHL een notitie achterlaten met de vervolgstappen. Vaak komen zij een dag later terug. Ben je ook dan niet thuis, dan brengt DHL de bestelling naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop. Hiervan krijg je bericht van DHL. De bestelling blijft dan bij de DHL Parcelshop liggen. 

2. Bestelling ophalen uit de winkel
De bestelling kan opgehaald worden in de winkel bij de receptie. Om het pakket in ontvangst te kunnen nemen, is het noodzakelijk de orderbevestiging en een identiteitsbewijs mee te brengen, zodat wij de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

3. Levertijd
Bestellingen die op werkdagen vòòr 15.00 uur geplaatst zijn, worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen één werkdag bezorgd (in Nederland). Wanneer je ervoor hebt gekozen de bestelling op te halen in de winkel, dan ligt deze in de loop van de volgende werkdag klaar bij de receptie. Zodra de bestelling klaar ligt ontvang je een e-mail.

4. Verzendkosten
Bij besteding vanaf €50,- aan nieuwe dames- en/of heren collectie (niet afgeprijsde artikelen) worden geen verzendkosten in rekening gebracht (Alleen geldig voor zendingen binnen Nederland). Bij besteding onder het bedrag van €50,- wordt er €6,95 in rekening gebracht. Bij het bestellen van enkel afgeprijsde / sale artikelen en/of De Fashion Giftbox wordt altijd het bedrag van €6,95 in rekening gebracht. De verzendkosten voor de landen België, Duitsland, Luxumburg en Groot Brittannië bedragen €12,00.

5. Retourkosten
De retourkosten zijn altijd voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een product en/of interne fout. Je mag jouw artikel(en) natuurlijk ook in onze winkel retourneren, dit is gratis. Bekijk hier onze retourvoorwaarden.

6. Afleveradres kiezen
Je kunt ervoor kiezen de bestelling op een ander afleveradres dan het contactadres te laten bezorgen. Ook het laten bezorgen bij een DHL Parcelshop is mogelijk. Dit kan in het bestelproces worden aangegeven.

7. Annulering artikelen
Wij behandelen ons online assortiment en voorraad met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling een product niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijg je hierover meteen bericht en wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen teruggestort.