Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Claudia Sträter Online

Claudia Sträter Online

Claudia Sträter kleding

Claudia Sträter bestaat sinds 1970. Vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch en druk doende in hun beroeps-privéleven.

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Claudia Sträter 

Claudia Sträter ontstond in 1970, doordat Claudia Mode en Modehuis Sträter hun krachten gingen bundelen. Vrouwen die Claudia Sträter dragen zijn zelfbewust, actief, dynamisch en druk doende in hun beroeps-privéleven. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor hun klanten vanzelfsprekend. 

Mixen & Matchen

Elke klant is anders. Elke vrow heeft haar eigen smaak, stijl, persoonlijkheid, gewoonten en omgangsvormen. Mode met persoonlijkheid onderstrepen en voldoende speelruimte bieden voor individuele interpretatie. Claudia Sträter vertaalt internationale modetrends op karakteristieke wijze naar een duidelijk herkenbaar handschrift. Claudia Sträter speelt in op hun doelgroep door het bieden van verschillende thema's, kleedmomenten én een doordachte collectieopbouw die uitnodigt om te mixen & matchen. Hiermee bieden zij een totaalassortiment van producten dat volledig aansluit op de kledingbehoeften van hun klant. De missie van Claudia Sträter is om de collecties kracht van vrouwen te ondersteunen en te versterken, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.

Ga naar de volgende categorieën Claudia Sträter kleding

Benieuwd naar de collectie van Claudia Sträter?

Wil je zelf de dames collectie van Claudia Sträter bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier