Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Collectie

Merken

Circle of Trust Online

Circle of Trust Online

Circle of Trust

Het modelabel Circle of Trust is opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in denim. Circle of Trust maakt dames jeans in verschillende kleuren en designs. De collecties zijn te omschrijven als sexy, stoer en modieus. De denims van Circle of Trust zijn stijvol, hebben een goede pasvorm en zijn net even anders dan anders. De missie van het label is jou er goed uit laten zien in een fashionable jeans. Dat wordt gedaan met milieu- en mensvriendelijke handel zonder dat jij meer hoeft te betalen voor een fair trade spijkerbroek.

Circle of Trust en de vier knopen

Circle of Trust heeft vier beloftes die omschreven worden in vier knopen. Deze knopen zie je ook terug in het logo. De eerst drie knopen vertegenwoordigen de beloftes van het maken van de collecties. Knoop één staat voor 'visie', een visie over spirit, moed en hoop. De tweede knoop staat voor 'bewustzijn', Circle of Trust wil bijdragen aan een goed milieu door bewustwording en bewustmaking. Knoop drie staat voor eerlijke productie en een schoon proces bij het vervaardigen van denim. De vierde knoop staat voor 'sluiten', voor iedereen sluit de knoop anders. Circle of Trust vindt dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om rekening te houden met de wereld, de mensen en het milieu. Wat je doet is aan jezelf, elke bijdrage telt.

Benieuwd naar de collectie van Circle of Trust?

Wil je zelf de damescollectie van Circle of Trust bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

Geen artikelen gevonden. klik hier om filters te wissen.