BTFCPH jacks

BTFCPH jacks

BTF-CPH is een Deens luxueus modemerk voor vrouwen met een wijd aanbod van materialen als kasjmier, zijde, leer en bont. BTF-CPH focust op hoge kwaliteit en pasvorm gecombineerd met..

1 - 36 van 1 artikelen

BTF-CPH

BTF-CPH is een Deens luxueus modemerk voor vrouwen met een wijd aanbod van materialen als kasjmier, zijde, leer en bont. BTF-CPH focust op hoge kwaliteit en pasvorm gecombineerd met de laatste trends. 

Elegant en stoer

De vrouw die BTF-CPH draagt is een zelfstandige vrouw die niet bang is om op te vallen. Ze houdt ervan om dingen te combineren in haar outfits en durft edge aan haar stijl toe te voegen. BTF-CPH representeert natuurlijke vrouwelijkheid en is elegant, maar ook stoer.

Benieuwd naar de BTF-CPH collectie?


Wil je zelf de dames collectie van BTF-CPH bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Tot en met 7 juni 2e artikel 50% korting*

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.