Blümlein & Lang

Blümlein & Lang

Blümlein & Lang is een Duits kledingmerk die zijn kleding ontwerpt en produceert in Italië. Het merk geeft zelf aan dat het een combinatie van de twee beste modewerelden samen zijn. De jassen van Blümlein & Lang zijn uitgevoerd in een vrouwelijke stijl. Dit wel in combinatie met ultiem comfort, de jassen moeten warm zijn maar ook een stijlvolle uitstraling geven. 

1 - 36 van 2 artikelen

Blümlein & Lang 

Blümlein & Lang is een Duits kledingmerk die zijn kleding ontwerpt en produceert in Italië. Het merk geeft zelf aan dat het een combinatie van de twee beste modewerelden samen zijn. De jassen die zij ontwerpen staan bekend om de efficiëntie, de precisie en de creatieve stijl. Blümlein & Lang is een Duits merk dat heeft gekozen om hun jassen te ontwerpen en te produceren in Italië. De jassen van Blümlein & Lang zijn uitgevoerd in luxe stoffen en beschikken over de fijnste kwaliteit. Blümlein & Lang is gemaakt voor de vrouwelijke stijl in combinatie met comfort. 

Vrouwelijk & comfort 

De jassen van Blümlein & Lang zijn uitgevoerd in een vrouwelijke stijl. Dit wel in combinatie met ultiem comfort, de jassen moeten warm zijn maar ook een stijlvolle uitstraling geven. 

Ga voor Blümlein & Lang naar de volgende categorieën: 

Jassen & Mantels 

Benieuwd naar de collectie van Blümlein & Lang? 

Wil je zelf de dames collectie van Blümlein & Lang  bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en events. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.