Airfield

Airfield
Filter op

Airfield mode

Airfield Mode is een zeer succesvol en populair modelabel, dit komt door de exclusieve kwaliteit, het buitengewone design en het innovatieve imago. Airfield is opgericht in 1937 door Franz Moser en is een Oostenrijks Fashion label. Het merk is uitgegroeid tot de grootste dameskleding fabrikant van Oostenrijk. Airfield's 'muse' is Claudia Schiffer, zij bracht het merk naar grote hoogte.

Altijd een verrassende Airfield collectie

Airfield heeft elk seizoen weer een verrassende, originele collectie. De bijzondere prints, details en belijningen zijn typisch Airfield, altijd net even iets extra's. Ieder seizoen komt Airfield weer met een verrassend zwart/wit thema, maar elke keer weer een tikkeltje anders. Nieuwe prints of stoffen maken elke collectie weer vernieuwend. Het motto van Airfield is: 'Mode maken met passie!' Grenzen vervagen. De scheiding tussen nette en sportieve outfits bestaan niet meer, het combineren van twee uitersten mag juist. Airfield opent met deze filosofie nieuwe deuren. Het uitgangspunt blijft: houd volop ruimte voor een persoonlijke interpretatie, voel de luxe!

Ga naar de volgende categorieën Aaiko kleding

Benieuwd naar de collectie van Airfield?

Wil je zelf de dames collectie van Airfield bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier