Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe dames en heren collectie

Lizzy en Coco | Hollandse Meesters

 

Een speciaal en opvallend thema dit seizoen is die van Lizzy en Coco genaamd ‘Hollandse Meesters’. Een Limited Edition thema waar de meest bekende Nederlandse schilderijen centraal staan, gemaakt door de Hollandse Meesters. Diverse vesten, jurken, shirts en sjaals met de opdruk van deze bekende schilderijen. 

 Sfeer impressie ''Arts meets Fashion''

 


Het Melkmeisje - door Hollandse meester Johannes Vermeer (ca. 1660)

Het melkmeisje, ook wel de keuken- of melkmeid genoemd of Een Meyd die Melk uytgiet, is een schilderij van Johannes Vermeer uit ca. 1660. 

 

    


De Nachtwacht - door Hollandse Meester Rembrandt van Rijn (ca. 1642)

Het beroemdste schilderij van Rembrandt van Rijn, de compagnie van kapitein Cocq en luitenant Ruytenburg maken zich gereed om te marcheren, beter bekend als de Nachtwacht. 

    


Stilleven met bloemen - door Hollandse Meester Hans Bollongier (ca. 1639)

Dit meesterwerk is kort na de beurscrash in 1637 geschilderd door Hans Bollongier en heeft misschien toch niet zo’n fleurige geschiedenis, in deze tijd ging menigeen failliet ging door de speculatie in tulpenbollen. 

 

    


Vaas met Bloemen - door Hollandse Meester Rachel Ruysch (ca. 1700)

Rachel Ruysch was gespecialiseerd in het schilderen van overdadige bloemstillevens. Haar liefde voor bloemen en planten had ze van haar vader, de beroemde Amsterdamse botanicus Frederik Ruysch.