Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis verwacht. Wij bezorgen gratis in Musselkanaal, Nieuw Buinen, Stadskanaal en Ter Apel
 
€ 0,00Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
0
Gratis verzending vanaf €50,- op de nieuwe collectie
doelgroep

Categorie
Collectie

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

Campagne

A Beautiful Story

A Beautiful Story

A Beautiful Story

Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautiful Story, liep al een tijdje rond met het idee meer voor de wereld te willen doen. Ze was op dat moment nog werkzaam bij Douwe Egberts, maar..

Lees verder
Filter op
Aantal artikelen
Sorteer op

A Beautiful Story

Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautiful Story, liep al een tijdje rond met het idee meer voor de wereld te willen doen. Ze was op dat moment nog werkzaam bij Douwe Egberts, maar toen de eigenaar van een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu vroeg om meer klanten voor zijn producten, was Cathelijne’s belangstelling gewekt. Ze kende Dambar, de eigenaar van de fabriek, vanuit de tijd dat ze vrijwilligerswerk deed in Nepal. Ze dacht bij zichzelf ‘als ik koffie kan verkopen, moet het met sieraden toch ook lukken?’.

Fairtrade geluksarmbanden

A Beautiful Story begon met de collectie ‘Scherven brengen geluk’. Dit waren armbandjes gemaakt van scherven van oude kopjes, die zowel geluk brengen aan de makers als aan degene die ze draagt. Hier kwamen later de Lucky Buddha Bracelets bij. Hierin zijn de bijzondere gelukssymbolen uit de Nepalese cultuur verwerkt, en zijn al een paar jaar de paradepaardjes van A Beautiful Story!

Benieuwd naar de A Beautiful Story Collectie?

Wil je zelf de collectie van A Beautiful Story bij Westen Mode ontdekken? Shop dan online of breng een bezoek aan onze winkel in Musselkanaal. Onze medewerkers helpen jou graag. Wil je persoonlijk stijladvies? Maak dan een afspraak met één van onze stijlcoaches. Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.